Wat zijn Voedingssupplementen?

 

 

 

Voedingssupplementen zijn tabletten, poeders, druppels of drankjes die de dagelijkse voeding kunnen aanvullen. Ze bevatten bepaalde stoffen die naar verluid goed zijn voor ons lichaam. Onder normale omstandigheden krijgen we deze stoffen in Nederland in voldoende mate binnen via onze voeding. Soms kan een aanvulling in de vorm van een supplement zinvol zijn. Er zijn verschillende soorten.

  • Sportsupplementen: Helpen u zo goed mogelijk bij de voorbereiding, de uitvoering en het herstellen van een sportieve prestatie.Voorbeelden van sportsupplementen zijn: Eiwitten, creatine, fat burners, aminozuren.
  • Voedingssupplementen: Helpen u om uw gezondheid en dagelijkse prestaties te bevorderen. Voorbeelden van voedingssupplementen zijn: Vitaminen, mineralen, omega vetten, glucosamine, antioxidanten.

 

 

 


 

 

 

 

 

Eiwitten - Eiwit Poeder

Eiwitten zijn de belangrijkste bouwstoffen voor je spieren. Ze zijn onmisbaar voor spierherstel, het opbouwen van spiermassa en de ideale partner tijdens het diëten.

Ga naar producten: Klik hier voor eiwitten

 

Creatine en Creatine poeder

Creatine is een energiebron voor je spieren. Het zorgt voor betere fysieke prestaties, meer spierkracht en uithoudingsvermogen.

Ga naar producten: Klik hier voor creatine

 

Vitaminen & Mineralen bij de sportvoeding specialist

Vitaminen en mineralen zijn onmisbaar voor een gezonde lifestyle. Je lichaam heeft ze nodig voor ontelbare functies. 
Met name een sporter heeft een verhoogde behoefte aan vitamines en mineralen omdat ze meer verbruiken dan een niet sporter.

Ga naar producten: Klik hier voor Vitaminen en Mineralen

 

Afvallen - Afslankproducten 

Met deze afslanksupplementen kan het echte afvallen gaan beginnen. Ze zijn speciaal gericht op wat kilo’s kwijt te raken, 
je vetverbranding te verhogen of als extra ondersteuning tijdens het diëten.

Ga naar producten: Klik hier voor Afvalproducten

 

Total Balance | Hoofddorp | T: 06 41 18 88 18 | info@total-balance.info 

KvK 54423503 | BTW nr. NL145763432.B01 | ABN-AMRO 448110768